Eik Landlig langbord

Eik Landlig langbord - Kommende Nyhet 2017 - Langbord av rustikk vintage heltre eik.
- her avbildet med hvitoljet patina

Eik Landlig langbord har en spesiell vakker og rustikk vedstruktur som gir et unikt fargespill. Her benytter vi massive vintage/rustikk eikematerialer med kvist og sprekk dannelser.

 

Langbordene har et kraftfullt uttrykk med sin rustikke plate av massiv vintage eik og solide massive bordben av samme materiale. De massive eikematerialene gir eikebordene en adskillig høyere vekt enn våre bordmodeller i furu materiale.

2115 - Eik Landlig langbord 200
Høyde/bredde/lengde: 75 x 90 x 200 cm

- 40 mm heltre vintage eikeplate

 

2116 - Eik Landlig langbord 250

Høyde/bredde/lengde: 75 x 100 x 250 cm

- 40 mm heltre vintage eikeplate

 

2123 - Eik Landlig langbord 300

Høyde/bredde/lengde: 75 x 100 x 300 cm

- 40 mm heltre vintage eikeplate

 

 

2120 - Eik Landlig sofabord 80

Høyde/bredde/lengde: 55 x 80 x 140 cm

- 40 mm heltre vintage eikeplate

Eik Landlig langbord har en spesiell vakker og rustikk vedstruktur som gir et unikt fargespill. Her benytter vi massive vintage/rustikk eike materialer med kvist og sprekkdannelser. Langbordene har et kraftfullt uttrykk med sin rustikke plate av massiv vintage eik og solide massive bordben av samme materiale. De massive eikematerialene gir eikebordene en adskillig høyere vekt enn våre bordmodeller i furu materiale.

 

Du kan bestille bordene malt i alle våre std farger, eller din egen fargekode om du har egen fargefavoritt. Vi anbefaler gjerne en transparent fargebehandling til disse bordene for å kunne fremheve de flotte rustikke linjene i eikematerialene. Spesielt hvitoljet (E01 Hvit umbra) er populært og gjengir den spesielle vedstrukturen særdeles godt.

 

Eik Landlig langbord leveres med 40 mm tykk rustikk plate i flere std størrelser. Du kan bestille bordet etter ønsket lengdevalg opp til 300 cm. Ved lengre modeller må det benyttes tilleggsplater.

2125 - Tilleggsplate 50 cm

Produkter fra samme kategori

Inspirasjon Spisestuemøbler

Baluster langbord

Seter langbord

Bonde langbenk

Landlig framskap

Herregård hjørnebenk

Herregård slagbenk

Harmoni hjørnebenk