Kistestol

Fin og tradisjonsrik stolmodell fra gamle dager. Kistestolen har hengslet sete som gjør mulighet for praktisk oppevaring. Ofte brukt som pyntegjenstand, nattbord eller oppevaringsmøbel i gang og på soverom.

 

"Denna kistestolen æ god aa ha, te aa joima i æ den noksaa bra"

8004 - Kistestol

Fin og tradisjonsrik stolmodell fra gamle dager. Ofte brukt som pyntegjenstand, nattbord eller oppevaringsmøbel i gang og på soverom.

 

Vår kistestol er kopi fra de eldre kjente modellene fra 1700 tallet. Ved å ivareta produksjonsmetodene og utseende, klarer vi å gjenspeile modellene med uslåelig likhet. De blir produsert med heltre bindingssystem. Dette gjør stolene meget stabile og slitesterke, som igjen gir en meget solid og lang levetid.

Høyde/bredde/dybde:100 x 36 x 36 cm.

Setehøyde: 47 cm.

Du kan velge møbel og benkeplatefarge på alle våre produkter. Vi har nå hele 32 standard møbelfarger og 8 benkeplatefarger. Finn din favoritt og sett sammen kombinasjoner du liker best. Fant du likevel ikke den fargen du ønsket? Det løser vi ved å bruke spesialfarge, oppgi din fargekode/- NCS kode til oss ved bestilling og vi produserer ditt møbel i din egen favorittfarge.

 

Klikk her for å gå til Fargesortiment

(siden åpnes i nytt vindu)
Klikk her for å gå til Benkeplatefarger

(siden åpnes i nytt vindu)

 

Katalog, priser og informasjon

(klikk på bildene for å åpne pdf i nytt vindu)

Fargesortiment 2021

Møbelfarger 2021

Benkeplater 2021

Reparasjon farge

9002 - motivmaleri eller dikt og ordtak (åpnes i nytt vindu)

Produkter fra samme kategori