Køyeseng

Familiekøye Rustikk frittstående. Her vist i farge A201 Sort antikk og med tilbehør sengeskuffer.

Køyeseng og Familiekøye er populære senger til gjesterom og barnerom. Køyeseng og Familiekøye kan bestilles som frittstående, hjørnetilpasset eller som integrert vegg til vegg løsning. 

 

Sengene har 15 cm luftespalte i bunn som standard. Når du bestiller sengene med skuffer går alle sidevanger til gulv. 

 

Rustikk

 

Landlig

 

 

Køyeseng og Familiekøye kan bestilles som frittstående, hjørnemodell eller vegg til vegg integrert. Alle modellene leveres med sengebunn og festemateriell, sengestige og sengehest.

 

Når det bestilles hjørnemodell må vi vite til hvilket hjørne i rommet sengen skal plasseres til. Dette defineres sett fra endegavl på sengen, mot hvilke hjørne i rommet sengen plasseres til.

 

koyeseng 029

 

Sengestigene benyttes løse så de kan tas av og på etter behov, samt lettere oppredning og sengeskift. Se gjerne våre knaggrekker for tips for opphengsprodukt for sengestige.

 

Våre køyesenger har 15 cm luftespalte i bunn som standard. Der du bestiller sengene med sengeskuffer går alle sidevanger og endevanger til gulv.

 

Skuffer og madrasser bestilles som tillegg og tilbehør. 

Ved valg av sengeskuffer leveres disse som std med rustikke ringer som grep. Ønskes det andre grep bestilles dette som tillegg. Se knotter og håndtak for priser og modellutvalg.

Familiekøye Frittstående modell:

Fam.koye frittst

 

Hjørnetilpasset modell:

Fam.koye hjorne

 

Integrert vegg til vegg modell:

Fam.koye vegg vegg

Du kan velge møbel og benkeplatefarge på alle våre produkter. Vi har nå hele 32 standard møbelfarger og 8 benkeplatefarger. Finn din favoritt og sett sammen kombinasjoner du liker best. Fant du likevel ikke den fargen du ønsket? Det løser vi ved å bruke spesialfarge, oppgi din fargekode/- NCS kode til oss ved bestilling og vi produserer ditt møbel i din egen favorittfarge.

 

Klikk her for å gå til Fargesortiment

(siden åpnes i nytt vindu)
Klikk her for å gå til Benkeplatefarger

(siden åpnes i nytt vindu)

 

Katalog, priser og informasjon

(klikk på bildene for å åpne pdf i nytt vindu)

Fargesortiment 2021

Møbelfarger 2021

Benkeplater 2021

Reparasjon farge

Produkter fra samme kategori